Tfn 0155-28 23 00 | Mån-Fre 07:00-16:30

Välkommen till oss på Karlssons Rör

Vår affärsidé är att med bred kompetens, stort engagemang och rätt verktyg erbjuda kostnadseffektiva rörtekniska installationer till företag, industri och privatpersoner. Vi erbjuder helhetslösningar från idé till färdig lösning och med totalansvar utför vi arbeten som uppfyller våra kunders behov och förväntningar.

Vi har huvudrollen bakom kulisserna

Vårt samhälle är byggt på en avancerad och välformad rörteknik och i Sverige ligger vi i framkant. Alla har idag högt ställda krav och tillgången till bland annat vatten är en självklarhet. Som VVS-tekniker har vi en viktig och ansvarsfull roll bakom kulisserna.

I branchen sedan 1995

Karlssons Rör AB grundades 1995 av VVS-ingenjör Per Karlsson. Då var det ett litet företag med tre anställda som jobbade med rörläggning och rörinstallationer riktat mot industri. Idag har företaget 14 anställda och erbjuder tjänster till både företag, industri och privatpersoner. Våra montörer är utbildade och certifierade inom VVS-teknik och installation och har även svetskompetens inom arbeten med stål och rostfritt stål. 

Vårt branchcertifikat

sakervatten logoSom auktoriserad VVS-installatör är vi godkända enligt Branchregler Säker Vatteninstallations regelverk. Säker Vatteninstallation är ett initiativ från VVS-branschen för att minimera risken för vattenskador, legionella, brännskador och förgiftning orsakade av bristfälliga vatteninstallationer. Branschreglerna ägs och förvaltas av Säker Vatten AB.

Intyg på installationen Branschreglerna ställer krav på installationer och de företag och personer som utför dem samt ger beställaren en ökad trygghet i form av ett särskilt kontrollintyg för installationen. 

Läs mer om Säker Vatteninstallation

Kontakt

Tfn: 0155-28 23 00
Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress

Box 7
611 22 Nyköping

Besöksadress

Ringvägen 47
611 35 Nyköping
Facebook

Företaget har F-skattsedel