Skip to main content

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Vi på Karlssons Rör i Nyköping befinner oss i ett expansivt skede och söker förstärkning i vårt arbetslag. Du som söker kommer främst att arbeta med…

Som person är du självgående, ansvarsfull och gillar att jobba i team med både stora och små objekt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom…

Hör gärna av för frågor och information gällande din ansökan:

Per Karlsson
070-671 48 80 | per.karlsson@karlssonsror.se

Ansökningsformulär

Det här är Karlssons Rör

Över 25 år i branschen

Vår erfarenhet

Karlssons Rör AB grundades 1995 av VVS-ingenjör Per Karlsson. Då var det ett litet företag med tre anställda som jobbade med rörläggning och rörinstallationer riktat mot industri. Idag är vi 14 anställda och erbjuder tjänster till både företag, industri och privatpersoner.

Våra montörer är utbildade och certifierade inom VVS-teknik och installation och har även svetskompetens inom arbeten med stål och rostfritt stål. Vi är vana att jobba inom kärnindustri och processindustri blå och gul skyddszon.

Vår vision

Vår affärsidé är att erbjuda kvalificerade och genomtänkta lösningar inom rörteknik, bred kompetens och rätt verktyg. Vi tar med stort engagemang uppdrag hos såväl privatpersoner som små och stora företag.

Vårt branschcertifikat – din trygghet

Som auktoriserad VVS-installatör är vi godkända enligt kvalitetssystemet Branschregler Säker Vatteninstallation. Säker Vatteninstallation är ett initiativ från VVS-branschen för att minimera risken för vattenskador, spridning av legionella, brännskador och förgiftning orsakade av bristfälliga vatteninstallationer. Branschreglerna ägs och förvaltas av Säker Vatten AB.

Du som kund kan därför känna dig trygg med att vi uppfyller kraven enligt Säker Vatten och utför VVS-installationerna enligt gällande branschregler. Dessutom skriver vi ett Säker Vatten-intyg för varje installation, något som endast auktoriserade företag får göra.