Skip to main content
 
 

Norrby Säteri

Nyköping

Karlssons Rör i Nyköping

25 år inom rör och VVS

Letar du efter professionell och snabb hjälp inom VVS och avlopp? Vill du vara säker på att få den mest effektiva lösningen? Hos Karlssons Rör finns både bred kompetens och ett stort engagemang.

Vi skapar helhetslösningar utifrån dina behov och tar ansvar hela vägen från idé till utfört arbete. Välkommen till en erfaren rörfirma med enbart utbildade montörer och VVS-installatörer!

Läs mer om våra tjänster
Privatperson, bostadsrättsförening, företag eller industri?
Vi utför alla uppdrag från enklare reparationer till omfattande projekt och installationer. Oavsett om det gäller bostad, lokal eller industri kan du vara trygg med att alltid få rätt kompetens till rätt uppdrag.
Exempel på vad vi kan hjälpa till med:
 • ROT-arbeten
 • Nyinstallationer och renoveringar
 • Avloppsrensningar
 • Arbeten i rostfritt stål
 • Poolinstallationer
 • Värmepumpinstallationer
 • Stambyte och stamrenoveringar
 • Filteranläggningar
 • Vatten- och reningssystem
 • Licenssvetsningar
 • Service, reparationer och underhåll

Rörmokeriets världsdag

11 mars 2022

Rörmokeriets världsdag (World Plumbing Day) instiftades 2009 av World Plumbing Council för att lyfta medvetenheten om den viktiga roll som den globala VVS-branschen har.

Denna återkommande årliga händelse är den 11 mars och har uppkommit för att hjälpa allmänheten att förstå den livsviktiga roll som VVS-branschen har när det gäller skyddande av allmän hälsa och säkerhet och annat viktigt arbete som utförs av leverantörer, inspektörer, montörer, producenter och som ofta tas för givet.

World Plumbing Council är en sammanslutning av entreprenörer och organisationer inom VVS. World Plumbing Council samarbetar med Världshälsoorganisationen, WHO, i frågor om sanitet och vatten.

Enkla tips att spara energi och skydda miljön (Engelska)

Vårt team

Varje dag hjälper vi företag, industrier och privatpersoner med de bästa VVS-lösningarna. Våra montörer är utbildade och certifierade inom VVS-teknik och installation och har även svetskompetens inom arbeten med stål och rostfritt stål. Vi är vana att jobba inom kärnindustri och processindustri blå och gul skyddszon.

Läs mer om företaget
Vi har öppet måndag till fredag kl. 07.00-16.00

Information och beställning

Kontakta oss

Våra resurser

Med vår kompetens, utrustning och personalstyrka har vi de samlade resurser som behövs för att ta oss an en bredd av uppdrag hos såväl privatpersoner som större företag och industrier.

Vi  arbetar alltid målinriktat och strukturerat för att tillgodose våra kunders önskemål och behov, från idé och planering till genomförande, dokumentation och löpande service.

Mer information
Vi arbetar med kvalitetsprodukter

Några av våra leverantörer

Ur vårt referensbibliotek

Vi håller på att bygga upp ett referensbibliotek med nya och gamla objekt. Här kan du se levande exempel och beskrivningar på jobb vi utfört i både text och bild.

Välkommen att besöka vårt referensbibliotek
Aktuellt just nu

Följ oss på Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Se fler inlägg